Högsommarvärme

Klockan är strax efter nio, jag har bäddat i gungsängen fastän det inte är nån sol där ännu, men det är redan över 23° där. Knappt någon vind alls å de som fläktar en aning är varma, så det blir en varm dag. Får se om jag kommer kunna ligga i sängen alls.

DSC_0400 (2)

Vilma busar i jordfläcken där nyponrosen stod. Det kommer upp en liten rot som hon sitter å drar i å sen passerar ett å annat flygfä utemellanåt som hon försöker fånga. Det är livet för en liten katt, att få vara ute å uppleva det. Hon verkar gilla att smutsa ner sej. En vacker renrasig smutsgris är vad hon är ♥

DSC_0402 (2)

Rhododendronen har snart blommat färdigt, men på Red Jack håller en ny knopp på att brista ut. De andra kommer nog inte se så fina ut snart. Tror jag. Men jag tar inte bort blommorna, för jag läste att man måste vara så försiktig, för strax under dem kommer de nya blomskotten som ska blomma nästa sommar å jag vill inte förstöra dem, så jag låter dem vara helt enkelt.

DSC_0403 (2)

Valle sprang in som ett skott för en stund sen, undrar om han behövde gå på toa, eller kanske var han törstig, men så kommer han ut igen efter en stund å det är så härligt tycker han, att kunna komma å gå som han vill. Igår när jag gick upp på övervåningen vid 12-snåret, för att hämta en kruka, så ligger Valle däruppe å sover på tröskeln till biljardrummet. Han ville väl ta en siesta när solen stod som högst å värmen var som värst ♥

DSC_0405 (2)

…nu ut i värmen igen…tur man är här på ranchen så man kan gå in å svalka av sej…   hot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s