Fel färg

Nu håller jag på med ett nytt konstverk å till min fasa såg jag att jag har köpt fel färg igår när jag köpte lite blått, rött å gult för att kunna blanda de flesta färger själv. Jag ska ju ha akryl, men naturligtvis har jag köpt oljefärg. Skit också! Jag bad Håkan åka hem å hämta de vi har hos mej å hoppas att de går att använda. En del hinner ju torka om de får ligga i många år å det är väldigt längesen vi köpte dem.

DSC_0389 (2)

…fast det torkade ju fort ändå, för jag blandade ut i vit akryl så det funkar ju ändå…  le2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s