Ljuvliga sommardag

Idag var det 18° redan vid åttasnåret på morgonen. Doften av blommande hägg sprider sej med den svala vinden. Små trollsländor flög omkring å jag ville ha en bild så jag sprang in å hämtade kameran. När jag kom ut igen sökte jag igenom gården med blicken å blev glad när jag fick syn på en nästan med en gång. Den kom till å med flygandes rakt emot mej. ”Ja!” tänkte jag, ”jag kommer nog lyckas få till en bra bild”. Sen landade trollsländan…på kameran!

Inte fick jag nån bra bild! Jag fick ingen bild överhuvudtaget! När jag satte fram handen i hopp om att den skulle klättra över dit så flög den iväg över planket å lämnade mej kvar med lång näsa.

Nåja, det finns väl annat att knäppa på, tänkte jag å gick en runda med kameran. Håkan står i snickerboa å ska fixa nåt till domherrarna som fortfarande söker mat på marken där fågelbordet stått, men det är ju borta det mesta, för Håkan har kört med vertikalskäraren å gräsklipparen så det finns inte mycket mat kvar. Alltså måste vi ju fixa nåt till dem tills de flyger iväg å klarar sej på annat. Om de inte har gjort det redan, förstås.

…härligt att det blev en sån fin dag på självaste morsdag…det är alla mammor väl förunnt…  bigsmile

2 reaktioner till “Ljuvliga sommardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s