Lyckad fångst med lyckligt slut

Vilma fångade en fågel alldeles för en stund sen. Jag trodde först att den var död, men när hon var så ovillig att släppa ner den misstänkte jag att den kanske lever ändå å när hon till slut gjorde det tog jag upp den å såg att den andades. Det började rycka i den å sen öppnade den ögonen. Jag tror att den spelade död just för att den förskräckliga predatorn skulle släppa den.
Den knep om mitt finger med ena foten, men inte andra (det var nog den som Vilma hade i munnen, för jag såg att hon bar den i fötterna) så det gjorde nog lite ont. Det såg inte brutet ut iallafall. Jag höll den i handen bara några minuter å sen flög den iväg.

…skönt med lyckliga slut…  cool

2 reaktioner till “Lyckad fångst med lyckligt slut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s