Godmorgon Sverige

God morgon alla! Jag har varit uppe med tuppen idag. Klockan är bara strax efter åtta å jag har hunnit sitta vid datorn med en kopp kaffe, intaga frukost med Håkan innan han åkte till jobbet, kamma katterna å dammsuga.

DSC_0359 (2)

De blev så fina i pälsen. Vilma med om än hon inte ville vara med på bild, men ni får tro mina ord, hon är fluffig som en liten dunboll.

DSC_0362 (2)

Tömt farstun på en massa saker som är alldeles rätt, men på fel plats. Jag städade upp här i förrgår, men katterna både hårar å drar in en massa skräp så egentligen behöver man dammsuga varje dag om man ska hålla rent å snyggt.

DSC_0369 (2)

Solen skiner å himlen är blå. Det kommer att bli en alldeles underbar dag, känner jag. Jag ska stå ute å måla, tänkte jag. Nu kan jag ju göra precis vad jag vill, jag har ju gjort bort de där tråkiga måstena redan. Härligt!

DSC_0370 (2)

…önskar alla en fin dag…  b8107991855dc095788d35b493f0402f

2 reaktioner på ”Godmorgon Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s