Växer så det knakar

Jisses vad de växer, tomatplantorna. Håkan tillverkade lite snabbt en ställning som jag kunde knyta snören i å binda dem så de inte går av. Tanken var ju att få ut dem runt midsommar, men med den här farten har de nog vuxit upp till toppen på en vecka redan. Hur vi gör då vet jag inte. Å vilket besvär att få ner dem i baljorna om de är så där höga. Vi måste vara två. Håkan får hålla upp snöret medan jag planterar. Måste vara jätteförsiktiga så de inte går av. Men vi kan ju inte sätta dem i växthuset än, det är ju bara av plast å blir ju kallt på kvällarna.

DSC_0356 (2)

Plantan som gick av har nu fått en sån däringa så kallad ”tjyv” som nu får agera topp å jag ska binda den med när den blir lite högre. Sen har den fått fler tjyvar i de andra grenklykorna som jag ska ta bort. Det har ingen annan planta fått ännu, men det får man hålla koll på sen å nypa av vartefter.

DSC_0353 (2)

…det luktar jättemycket tomat om dem…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s