Nytt på väggen

Nu blir det ändring igen på väggen i sovrummet. Jag har nämligen köpt en så himla snygg karta som jag ville ha där helt enkelt. Visst passar den i vardagsrummet också, men jag såg lixom framför mej hur den hängde där i sovrummet å den bilden ville inte släppa, så där hänger den nu å jag har jobbet att ändra de andra tavlorna framför mej.

DSC_0259 (2)

…det blir nog mer ändring där inne, om jag känner mej rätt, fast ibland har jag överraskande fel…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s