Konstnär

Nu har jag kommit på vad jag vill bli när jag blir stor. Jag ska bli konstnär. I alla fall ska jag börja måla tavlor. Har lite idéer i mitt huvud som jag vill förverkliga å nu har jag ju all tid i världen, so why not?

Vi var å inhandlade lite målarduk å färg så jag kan sätta igång. En rektangulär å tre kvadratiska så jag har att göra ett tag framöver.

DSC_0086 (3)

Köpte en stor tub med vit färg. Man kan aldrig få för mycket vitt, det är så bra att blanda ut färger med så det lär gå åt. Silver å guld är nåt som ska inkluderas i mina verk å så svart å brunt så jag själv kan blanda olika nyanser i beige.

DSC_0088 (2)

Det ska bli så himla kul att börja å få se konstverken växa fram, jag vet på ett ungefär hur jag vill att de ska se ut, så hoppas jag klarar av det.

DSC_0089 (3)

…dessutom kan man ju stå å måla ute också, hemma på ranchen, varma dagar…   sart_painter_100-102

*måste köpa sej en basker*

Leave a Reply