Drink pink

Nej, det är ingen Rosa Pantern drink jag har här, utan det har kommit en ny dricka att välja bland i sortimentet, men som vanligt säger jag inte märket. Jag kan bara säga att det är en smak av citrusfrukter, äpple å hallon. Inte så jättesöt å sliskig dryck, utan mer åt det syrliga hållet. Å färgen är ju helt ljuvlig. Somrig till tusen!

DSC_0090 (2)

Tror att den funkar alldeles utmärkt som groggvirke om man känner för det. Eller som ingrediens i nån god drink, gärna med lite vanilj i tror jag skulle vara jättegott, eller kokosnöt. Det är bara att testa sej fram å leka bartender.

DSC_0091 (2)

…men just nu dricks den som den är…alkoholfri…skål tamejfan ändå…  gla_thumb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s