Putsa fönstren

Några fönster måste få stå tomma eller halvtomma så att de små djuren får sitta/ligga å titta ut eller bara sova där som Valle älskar att göra. Det syns verkligen på rutan att de är där varje dag. Inte för att jag har putsat dem ännu, men jag har torkat ett antal gånger å snart ser det likadant ut igen så det är bara att torka igen å igen å igen, ja ni förstår.
Men utvändigt är de också i behov. Jag hoppade ju över det i höstas så de är verkligen inte rena. Snart tror katterna att de måste till optikern när de ser så dåligt. De fattar ju inte att det är rutan som är skitig.

DSC_0063 (3)

…tur det blir varmare snart så man kan sätta igång…eller oxå otur, om man inte har lust…   bigtongue

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s