Tränat idag

Idag har jag tränat för första gången på väldigt länge. Jag vet inte hur längesen det är jag har stått å trampat på den här lilla mackapären å den ger ju en ordentlig träning, man svettas redan efter en kvart. Den är det enda jag klarar av just nu, så det är ju jättebra.

Att gå en promenad på 15 minuter ger ingenting å jag vill ju börja gå ner i vikt, vilket man inte gör på så kort sträcka i ganska långsam fart.
Jag har börjat äta 1500 kalorier per dag, ibland mindre, men det tar ju en evighet innan man märker nån skillnad om man inte tränar samtidigt å stegmaskinen trampar jag bara på, upp å ner, upp å ner, det borde min fot klara, var min tanke. Å visst gjorde den det, lite svullen bara, men inte alls så där jätteont. Än så länge. Hoppas det inte blir värre, för jag vill träna imorron också.

32 minuter = 350 kalorier. ”Cirka” skulle jag vilja lägga till, för den räknade inte alla steg såg jag. Vet inte hur många den missat, men jag avrundade uppåt till jämna 350 så egentligen är det för lite, men det är inte så noga. Jag vet ju att det gör gott.

Imorron tar jag mobilen i fickan å kör med stegräknaren i den så får vi se. Jag har även en annan stegräknare, men jag vet inte hur batterierna är i den. Hursomhelst är det jätteskönt att ha kommit igång å jag längtar tills jag får köra igen imorron. Ville nästan ställa mej på den igen ikväll, men jag måste nog ta det lugnt nu i början.

DSC_0384 (2)

…söta tofflor va?…tycker träningsskor är lite overkill, men träningskläder har jag…  bigsmile 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s