Mera balkongbestyr

Igår var jag å köpte en del av det jag ska ha på balkongen å det blir svart å vitt med lite färgklickar från kudden, värmeljusglasen å några tygblommor som jag köpte på IKEA för ändamålet, så jag ville ha en svart vas, eller åtminstone med svart i. Det hade jag förstås inte, men jag har diskat en vinägerflaska som passade i storlek. Jag satte på lite markeringstejp, duttade med lite svartfärg å vips så hade jag en randig liten vas.

…det blir nog väldigt bra det här…  m1

2 reaktioner på ”Mera balkongbestyr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s