Tittar in en snabbis

Det är så himla skönt att vara som folk igen så ni fattar inte. Jo, ni som råkat ut för samma elände vet ju förstås. Nu kan man visa sej ute bland folk igen å Håkan slipper åka å handla ensam. Men än ska jag smeta på kortisonet i några veckor till, fast frågan är ju om jag inte kan förkorta proceduren eftersom det har svarat så bra redan. Jag ska ringa å fråga.

Nu ska vi snart åka iväg med rottingmöblerna hem till Håkan, som jag hade på balkongen, men det blev för trångt, å sen ska jag köpa nytt fint som jag ska visa sen när jag får klart. Det kommer bli så mysigt, hoppas jag i alla fall, så jag kan sitta därute soliga dagar. Det är jättevarmt idag så det är dags att fixa i ordning där. Så jag säger Hej so long, ses senare.

2016-04-11 16.53.31 (2)

…ååh vad det ska bli kul å få en fin balkong, äntligen!…  kär1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s