Tittar in en snabbis

Det är så himla skönt att vara som folk igen så ni fattar inte. Jo, ni som råkat ut för samma elände vet ju förstås. Nu kan man visa sej ute bland folk igen å Håkan slipper åka å handla ensam. Men än ska jag smeta på kortisonet i några veckor till, fast frågan är ju om jag inte kan förkorta proceduren eftersom det har svarat så bra redan. Jag ska ringa å fråga.

Nu ska vi snart åka iväg med rottingmöblerna hem till Håkan, som jag hade på balkongen, men det blev för trångt, å sen ska jag köpa nytt fint som jag ska visa sen när jag får klart. Det kommer bli så mysigt, hoppas jag i alla fall, så jag kan sitta därute soliga dagar. Det är jättevarmt idag så det är dags att fixa i ordning där. Så jag säger Hej so long, ses senare.

2016-04-11 16.53.31 (2)

…ååh vad det ska bli kul å få en fin balkong, äntligen!…  kär1

Leave a Reply