Underbart väder

Underbart väder idag. Vi har faktiskt haft ett par fina dagar nu. Det känns som att det är vår i luften. Men jag har trots det ingen panik att komma mej ut, som jag brukar ha, för jag känner mej inte som jag brukar. Inte så att jag är sjuk, men det känns som att nåt är fel. Å det är säkert p.g.a foten å mina svullna, röda å fjälliga ögon. Jag är ju inte riktigt mej själv å då känner jag inte för att gå ut bland folk så där jättemycket.

…nej, jag var inte till VC, jag bara ringde å frågade om det var farligt att vänta…  blä

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s