Something is really wrong

Something is really wrong with me. Jag har, i dagarna sju tror jag, vaknat alldeles svullen runt ögonen. Ögonlocken har varit röda, torra å fjälliga. Det började med att jag råkade sätta en ansiktskräm med parfym även på ögonen. Jag brukar alltid ha parfymfri, för jag blir så röd i ögonen av de andra, men jag tänkte att nu när jag ändå inte har ett jobb att gå till gör det ju inget med lite röda ögon.

20160310_063224 (2)

Det blev ju inte bara röda ögon så jag tvättade bort krämen å satte idomin istället. Sen blev det aningens bättre, men kom tillbaka igen på söndagen antagligen för att jag hade lite smink i lördags…tror jag? Växlade mellan att sätta idomin å vaselin å igår var jag mycket bättre. Svullnade hade lagt sej nästan helt å inget rött på ögonlocken, förrän på eftermiddagen. Det började klia nåt så vansinnigt, så jag satte idomin igen, men det kändes inte bra så jag tvättade bort å tog vaselin istället. Å imorse såg jag ut så här igen.

20160310_063226 (2)

Jättesvullen med stora påsar under ögonen. Den på vänster sida är ju som en ICA-kasse! Jag vet att jag måste gå till läkaren, men lusten är ju inte stor. Fan! Jag tycker jag har ränt där nog nu. Hatar att sitta där i väntrummet. Men jag måste göra det nu innan lilla valpen kommer, jag ska vara hundvakt i två veckor å han kan inte lämnas ensam.

…jaha, det är väl bara att ringa då…SUCK!…

2 thoughts on “Something is really wrong

Leave a Reply