Inte många knop

Det är inte många knop jag gör nu när mitt liv liksom legat på sparlåga i flera månader. Jag stiger upp med Håkan som åker till jobbet halv sju. Sen ligger jag å tittar på tv en stund. Därefter går jag å bäddar, klär på mej å gör morgontoalett. Sen ligger jag å tittar på tv igen. Kollar Facebook i mobilen, lägger lite patiens i densamma, tar lite bilder med densamma. Man kan göra så otroligt mycket med mobilen numera!
Sen är det dags att fixa lunch till Håkan, som kommer hem varje dag å äter. Han började ju med det när Valle blev ensam å har fortsatt med det även sen vi köpte Vilma. Å nu gör han även mej sällskap en stund på dagen. Ett välkommet avbrott i tristessen.
När han åkt tillbaka så kanske jag städar lite, tittar mera på tv å ibland tar jag lite mer bilder med kameran. Kammar katter. Busar med katter. Vattnar blommor. Tvättar. Läser lite i min bok. Sitter vid datorn.

Tjaaa…lite sånt…inte många knop som sagt. Låter skönt, men tröttsamt efter ett tag.

…dagens tips…bryt inte foten!…eller nåt annat heller för den delen…  blä

2 reaktioner på ”Inte många knop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s