Måndagseftermiddag

Hur det gick med tavlorna? Jaah, det är väl inte så viktigt att ha tavlor på väggarna, de är väl fina som de är…eller så höll jag på ett tag, men jag blev inte nöjd. Tyvärr, måste jag säga, för bilderna var så fina, men det var nåt som störde så det var ingen idé att börja hänga upp å hänga om å ändra hit å dit, bara för att ta bort allt sen. Å efterlämna en perforerad trävägg. Inte jättesnyggt om ni frågar mej.

Sen fick jag jätteont i foten. Jag svullnade lika mycket som tidigare å har varit lika svullen idag med, så det där med att vara uppe å arbeta mer än nån timme åt gången är nog inget för mej ännu.

DSC_0078 (2)

När Håkan kom hem undrade han vad vi skulle äta. Jag föreslog rostade mackor med ost å marmelad, jag kan bli så tvärsugen på det ibland, men han var sugen på varma mackor. Å varma mackor blev det. Med salami istället för skinka. Gott så det förslog å vi hade aioli till också. Min aioli alltså, den med en burk creme fraiche, lite majonnäs å en pressad vitlöksklyfta. Det passar typ till allt. Dock rekommenderar jag den inte i morgongröten.

DSC_0079 (2)

…nää, jag har inte smakat, men nåt säger mej att det inte ”gifter sej så bra med varandra”…  fniss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s