Skydda min SGI

Nu är det strax läggdags, men jag tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag går å gör mej färdig för sängen.

Jag fick ett mail idag av min gamla bästis å hon tipsade om att jag nog bör gå till AF i alla fall för att skydda min SGI, d.v.s min sjukpenninggrundande inkomst. Å jag har själv tänkt att eftersom jag var sjukskriven till idag så kan jag lika gärna gå dit å anmäla mej arbetssökande. Inte bara på kontorsjobb utan alla jobb, även städjobb, å skulle de ställa sej frågande till hur jag tror att jag kan få ett städjobb när jag går med en krycka, så kommer jag att svara ”på samma grunder som FK tror att jag kan få ett kontorsjobb.”
Men jag hade aldrig en tanke på detta med SGI, att man kan förlora det om man inte går till AF, så det var verkligen ett bra tips, då finns det ju inget att fundera på, det är bara att gå.

Jag har fixat iordning en lunta med papper som jag ska ha med mej. Man måste ju bevisa att man har jobbat där man säger numera. Åtminstone var det så sist jag var arbetslös å de har väl inte hunnit ändra på det skulle jag tro. Det är ju bara 5 år sen. Herre min skapare vad tiden går fort!

…tur man har en bästis som tänker på en…nu sängen…nattinatti, sov gott alla…  sov11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s