Stödstrumpor

Jag köpte ju stödstrumpor på appo härförleden, men när vi skulle mäta vilken storlek jag skulle ha så mätte vi på högerfoten. Man ska egentligen mäta den på morgonen, innan man har sprungit runt å den hinner svullna, så det hade varit bättre att mäta vänsterfoten istället. Det resulterade i att jag fick en alldeles för stor storlek. Så när jag beställde fler tog jag en mindre storlek. De sitter som en smäck!

DSC_0739[1]

Jag valde randiga i svart/vitt, svart/ljusgrått å svart/mörkgrått. De med mörkgråa ränder fanns inte så de skickade ett par svart/blå istället å som plåster på såret fick jag ett par blå/vita gratis. Det tyckte jag var riktigt schysst!

…de är faktiskt riktigt sköna…kommer nog använda dem även när foten är återställd…  happy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s