Tungt schabrak

Mitt stora schabrak till soffa är så otymplig å tung så man måste ta bort alla dynor för att orka lyfta den så vi får in mattan en bit under. Det är ju dun i dem bland annat, vilket gör dem tyngre än vanliga soffdynor. Men nu är det mycket lättare. Väntar på att Håkan ska komma å hjälpa mej att sätta mattan på plats, sen lyfta tillbaka alla dynor, bordet å fixa med alla kuddar. Sen är alla nöjda å glada.

Valle å Vilma gillar att mattan är tillbaka. Det har ju varit Valles klösbräda å det gör inget om de klöser på den, för den är av hårt vävd sisal, så det rivs inte upp i första taget. Å så virvlar det inte in lika mycket damm under soffan, som det inte ens går att dammsuga under utan att lyfta aset. Men man får in moppen åtminstone, så man får bort det värsta i alla fall.

IMGP1988

…å så är den rätt snygg också…mattan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s