Foten

Ja, vi ska väl dra en liten uppdatering om foten, hur mår den egentligen? undrar ni alla. Nej, det kanske ni inte gör, men vi säger det. Alltid är det nån som vill veta.

Det har väl inte skett några omvälvande förändringar direkt, det vore ju lögn att påstå, men visst, jag går helt utan kryckor, haltar fram alltså, som jag inte skulle göra, men vet ni hur less jag är på att inte ha händerna fria!? Så jag struntar i att jag inte bör halta, för jag vet att så fort jag inte har ont mer så kommer jag upphöra med det. Helt säkert. Varför skulle jag halta om jag inte behöver lixom? Jag förstår inte.

Jag är relativt bra i foten, har bara ont då å då, men värre är det med knät. Det har inte blivit bättre. Sen så kan jag fortfarande inte sträcka ut vristen så det är svårt att stå på tå samt sitta på huk. Kan vara nåt jag får leva med, vi får se.

Imorgon ska jag till sjukgymnasten igen, klockan 10:00, så får vi se om jag måste fortsätta med mina övningar innan jag får nya eller hur det blir. Det är ju då ingen förändring å jag tror inte det blir nån hur mycket jag än övar. Känns det som. Jag kan ha fel.

IMGP1997

…lika svullen än är jag också…jisses, inte hade jag kunnat återgå till jobbet om jag hade det kvar… nä2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s