Fredsliljan blommar

Min fredslilja blommar så vackert. Den har fyra blommor, fast man ser bara tre på bilden. Den bara växer å växer. Snart är det ingen jord alls i krukan. Jag vet inte om jag ska byta till en större eller om jag ska dela på den igen. Men då får jag ju fler blommor å jag vill inte ha hur många som helst. Kanske att jag kan ha två uppe på hyllan i sovrummet i så fall, men vi får se hur jag gör. Fina är de i alla fall. Å lätta att ta hand om.

IMGP1971

…jag brukar klippa bort blomstjälken när det vita börjar bli grönt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s