Gammeldags glas

En gång, för längesen, köpte jag en vattenflaska å glas till Håkan att ha på nattduksbordet. Anledningen till det var att han alltid tog ett glas vatten till sängen vid läggdags, men det råkade sej så att det var jag som drack upp det mesta å han blev lite sur. Alltså tyckte jag att han kunde ha en flaska med vatten så han kunde fylla på mer när jag tömde hans glas.

Egentligen beställde jag bara ett glas, trodde jag, men det visade sej vara ett sex-pack. Riktigt söta, gammeldags glas var det, men för små, tanken var att han skulle ställa glaset upp å ner på flaskan, typ som ett lock, när den inte användes, så de har ju bara legat i kartongen till ingen nytta.

Nu såg jag att de passade utmärkt att ha som värmeljuslyktor på min hylla i köket. De har som en lite grågrön ton. Ni kan se skillnaden på bilden högst upp till höger, om ni klickar så blir den större. Jag måste bara fylla med något i botten, för de är till å med för smala för värmeljus. Å så kan man ju ha små buketter i dem om man vill. Jättegulligt ju.

…Vilma förstår förstås inte det fantastiska i det hela, men vill vara med ändå…  fniss ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s