Inte sjukskriven

Var in på försäkringskassan för att kolla när de betalar ut sjukpenningen. För att kunna se det måste man ha ett bankID så man tar sej in på ”Mina sidor”. Jag skaffade ett å gick in för att kolla. Då ser jag att min läkare har skickat in sjukintyget, men det är allt som står där, så jag tänkte att jag får väl ansöka om sjukpenning själv då. Då står det att jag inte kan göra det utan att vara sjukskriven. Min söta chef har alltså aldrig sjukskrivit mej. Det är nämligen hon som ska göra det när jag är sjuk längre än 14 dagar.
Skickade ett sms så vi får väl hoppas att hon ordnar det nu då. Annars får jag inga pengar. Inte för att jag måste ha dem NU, men jag vill ju ha dem nån gång. Det tar ca 30 dagar efter att de har fått in en korrekt anmälan, så jag kan väl vänta mej dem i mars då…kanske.

…jorå, nämen…det var ju skitkul…………………………….NOT!  sur1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s