Fuskpalt

Jag blev så sugen på palt mitt i allt när jag låg å la patiens i sängen, så vad gör man? Det är ju bara att stiga upp å fixa det när en Paula blir sugen, för jag slutar inte gnälla förrän jag fått palt, det vet jag av erfarenhet.

Men nu vart det ju inga riktiga Pitepaltar, utan såna däringa fuskpaltar av vatten, mjöl, potatismospulver å lite salt. Det funkar alldeles utmärkt å jag tjurade ingenting. Inte ens när jag inte fick stekt fläsk till. Det räckte med en smörklick så var jag nöjd. Najs!

20151227_183638[1]

 …ibland är jag riktigt lättsam att ha å göra med…  bigtongue_thumb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s