Mätta innan maten

Det bidde ingen stor julsupé. Vi var inte särskilt hungriga när det väl begav sej. Jag hade smakat av köttbullarna när de var klara å de var så goda så jag åt 4-5 stycken. De är ganska stora så det räckte väl för att jag skulle bli mätt å tappa aptiten.

DSC_0388[1]

Sen blir man ju mätt bara av att stå där å laga maten när det är nåt som tar tid. I alla fall är det så för mej.

DSC_0390[1]

Men jag fick i mej lite ändå, om än med möda. Håkan var inte direkt hungrig han heller å jag sa att det är klart eftersom han åt två vörtbröd med köttbullar å rödbetssallad tidigare. Jag frågade när det var.
”Jag vet inte…när jag kom”, svarade Håkan.
”När kom du då?” frågade jag.
”Jag vet inte…strax innan jag åt.”

Ja, det låter ju logiskt  smile_sarcastic

DSC_0396[1]

…gott var det i alla fall å jag får äta en ordentlig jullunch å middag imorrn… 

2 reaktioner till “Mätta innan maten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s