Blommar lagom till jul

Vi har varit på shoppingspree å herre min skapare vad jobbigt för mej å gå i affärer med dessa jäkla kryckor. Var helt slut å svettig efter att ha varit på EM, JULA, Biltema å RUSTA. Å fick tokont i händerna!

Därefter åkte vi hem till Håkan för att hämta hans mediciner för nästa vecka. Å där, inne i köket, har han ställt Hortensian som stod på bron i somras, den som hade både rosa å vita blommor, å tror ni inte den har börjat blomma! Med en enda stor blomboll. Å det börjar komma nya blad på den, så den kanske klarar sej till nästa sommar. Hoppas det. Då behöver han inte skaffa en ny.

20151213_144252[1]

…den nästan dränktes ihjäl i somras…synd för de är ju så fina!… 

2 reaktioner på ”Blommar lagom till jul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s