Tapetserat

Idag har jag tapetserat i köket. Jo, jag vet, vi hade ju gjort det redan, men det blev inte bra.

DSC_0333[1]

Det vart snett så i ena hörnet var ca en tredjedel av romben borta å i andra var halva romben borta. Jag tänkte till en början att jag får leva med det, men det där är sånt som sticker en i ögonen, det gick bara inte att acceptera, så jag beställde en till rulle av samma tapet å tänkte bara tapetsera där det började skena iväg å bli snett.

Men det var inte samma nyans på den rullen. Den var mycket gråare å det skulle jag inte heller kunnat leva med så vad göra??

DSC_0332[1]

Jo, jag hade kvar en rulle av samma tapet som i vardagsrummet. Den är ju inte grön, men det är lika snyggt ändå. Det passar ju till det jag har i köket. Men den räckte inte till väggstumpen bredvid fönstret så det var jag tvungen måla vitt. Äggskalsvitt…var det enda jag hade, det är därför den är lite gulaktig. Jag ska köpa vit väggfärg å måla sen när jag är bra i foten, för nu får detta duga fram tills dess.

DSC_0334[1]

Lite, lite snett vart det igen, men det är för att varken vägg eller tak är rakt i den här lägenheten, så det är nåt jag får leva med, fast så bajsnödig är jag inte att det inte får vara minsta skavank, jag är ju jättenöjd nu. Äntligen!

DSC_0335[1]

Nu ska bara alla lister på plats. Har fortfarande inte köpt bröstlisten till panelen, för den finns ju ingenstans, men så såg vi att det ska finnas på XL-bygg, så vi ska åka dit å köpa, annars får jag beställa. Sen blir det fint.

DSC_0337[1]

…nej, jag har inte klättrat på nån stol eller trappstege, jag har haft bordet att stå på…annars hade det aldrig gått eftersom jag bara får gå å stå på ett ben… smiley_paint

2 thoughts on “Tapetserat

Leave a Reply