Vit jul

Idag fick vi upp ljusslingorna med stjärnor å adventsstaken är tänd å det blev så fint i köket. Jag är supernöjd.

Nä, det blev inga julgardiner i år, för jag tänkte att det är lika bra att hänga upp sånt som får vara kvar även efter jul. Även om jag kommer att få ta bort gipset å gå på rehab å kanske blir friskskriven den 24 januari, så finns ju risken att jag inte kan klättra på trappstegar eller stolar, jag vet ju inte, då måste i så fall Håkan byta gardiner igen å jag tänkte att han kan få slippa det.

Men det är ju fint å juligt ändå med staken å stjärnorna. Katterna ska också få en liten adventsstake å en jätteliten gran, så tar vi den de brukar ha till vardagsrummet. Den är ju färdigklädd å allt, bara att stoppa in kontakten så är det klart, så får vi lite juligare där. Vill ju helst ha stora granen, för det är så vackert, men jag kan ju inte kräva att Håkan ska klä den, han har ju nog med att han måste hänga upp alla stjärnor å det.

20151121_221235[1]

…nog får vi julkänslor ändå…vi vill ju ha en vit jul…  bigwink

4 thoughts on “Vit jul

Leave a Reply