Inget mer jobb i år

Tyvärr så blev mitt slut på jobbet väldigt snöpligt. Även om jag längtat tills jag slutar så ville jag inte sluta nu. Inte så här.

Så vad har hänt? tänker ni. Jo, jag gick å föll de tre sista stegen i en järntrappa, ni vet sån där gallertrappa å landade på foten, vilket resulterade i en fraktur. Så jag ligger hemma med gipsad fot å kommer så vara i 6-8 veckor.

Läkaren ska idag diskutera min skada ifall det krävs en operation. Han ska ringa om ungefär en timme å meddela vad de kom fram till. Jag vill ju som vanligt inte opereras så jag hoppas han säger att jag bara behöver byta gips. Till ett lättare i plast.

Så det är vad jag väntar på nu.

20151111_062516

…jag vet…jätteklantig jag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s