Kom inte här å var stöddig

Vi har en lite stöddig driftsledare här på koks å nu i morse sa han till mej att jag kunde gå å städa de andra kontoren istället medan de var tomma. ”Njäääh”, sa jag, ”jag tror jag tar å skiter i det…hit kommer snart en massa folk som vill ha arbetstillstånd, dem kan jag inte slänga ut, men det kan jag göra med dem som sitter på kontoren.” ”Just det!” sa den andra driftsledaren som satt vid skrivbordet. ”Så är det!”

…gissa vem som vägrade flytta på sej när jag städade…

Mupp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s