Vad blev det för mat

Idag bidde det raggmunkar med bacon å lingonsylt. Nej, jag har inte gjort dem själv, dessa var från Kungsörnens pannkakeri minsann. Det var rätt gott faktiskt. Så pass att vi lär köpa dem igen. Det är ju så enkelt att bara värma i ugnen.
Man ska göra det lätt för sej när man är en heltidsarbetande tvåkattsmamma. Då ska man försöka lägga så lite tid vid spisen som möjligt. Ska man lyxa till det med hemgjort får man göra det på helgerna. Om man nu inte har nåt annat för sej förstås, för då duger det med köpes då också. Alltid tänka på att lägga tiden på det man tycker är roligast först, vad det än må vara, sen tar man alla – av samhället – påhittade måsten vid överbliven tid.

DSC_1378[1]

…ni tycker kanske att jag är lat?…ja, kanske det å lite bekväm å alldeles nåt kolossalt rädd om mej  själv…  bigtongue_thumb

2 reaktioner på ”Vad blev det för mat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s