Både ekologiskt å ekonomiskt

Idag gjorde jag lövbiff i ädelostsås med ekologiska makaroner. Inte för att jag handlar ekologiskt, mer än ägg då, men de här var så fina, å goda kan jag förtälja nu när vi ätit, så jag ville ha just dem.

Det är så gott detta å det räckte till lunchlådor i dagarna två.

IMGP1730

Vi har varit så duktiga å hållit oss till vår matbudget på 4000 kr. Annars brukar vi alltid överskrida den summan å det borde vi inte göra då vi bara är två. Då ska den summan räcka å bli över helst oxå. Men nu har vi inte handlat så mycket när vi varit till affären utan tänkt att vi ska äta upp det vi har i frysen först, sen fyller vi på när den börjar tömmas. Så imorron ska jag ta med kött hemifrån mitt lilla residens så vi får äta upp det som finns där också. Köttfärs, bacon, renskav, ryggbiff å räkor finns att hämta å en form med Karins lasagne. Så behöver vi bara handla mjölk, fil, bröd å annat sånt som går åt.

…det blir mycket bra…på min ära…  le

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s