Köper min egna sida

Snart är jag där igen. Där jag var i somras. Att jag inte kan lägga in bilder mer i bloggen utan måste köpa mer gigabyte. Med gratisbloggen har jag haft 3 GB, men om jag köper min egna sida, nu för 79 $, så får jag 13 GB. Det är ju lite skillnad. Man får 20 $ billigare första året, sen kostar det 99 $ per år. Det är mycket pengar i en klumpsumma, men delat på ett år är det inte så dyrt.

Kanske jag ska köpa det ändå. Jag vill ju ha kvar min blogg. Känner inte för att starta en helt ny å bara lämna den här. Då får jag möjlighet att göra lite mer ändringar oxå.

Jag tänkte först att jag kanske skulle lägga ner å sluta helt, men inte kan jag det. Har ju bloggat i åtta år nu. Det är ju som min dagbok. Å det är faktiskt jättebra att ha, för det är så många gånger vi är osäkra på när nånting har hänt, då går jag bara å kollar i bloggen, för mest troligt har jag skrivit om det å oftast hittar man det rätta svaret här.

Jo, jag tror fasen att jag pröjsar de där 600-700 kronorna. Räknar man per månad så är det inte mycket. Å det blir min helt å hållet egna sida. Med plats för massor av fina foton.

…fast det är inte alltid så lätt att komma på nåt att skriva om, men då tar man bara en liten bloggpaus…man MÅSTE ju inte skriva vareviga dag…Smiley_Tiny_PC_Pecker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s