Pälstrimmer

Köpte en pälstrimmer idag, för nu ska Valle få lejonfrilla. Han har såna eländiga tovor på utsidan av låren å han har blitt så känslig på ålderns höst, så jag vill inte plåga honom med kammen. Å sen har alla andra perserägare, som klipper sina katter så, sagt att de blir som förbytta. Från att ha legat å tryckt nånstans, ensamma i nåt hörn, kommer de plötsligt fram å vill vara med.
Det ska bli kul att se. Det märks att de tycker det känns helt underbart. Å de har mycket lättare att hålla sej rena. Så det är ju bara fördelar med det. Jag hoppas att Valle reagerar likadant på denna klippning.

20150626_184959[1]

…hoppas verkligen att han känner lycka å befrielse…åtminstone på bakdelen…  bigsmile_thumb.png

2 thoughts on “Pälstrimmer

    1. ja, han ser konstigare ut nu än han kommer att se ut, för han är ju inte riktigt färdig än

Leave a Reply