Stocksund schäslong

image
Nu finns schäslongen som hör till soffan jag vill köpa på IKEA. Jag måste ju bara provsitta dem först. Sen får jag fundera på saken. Det är ju inte så att jag tänker byta ut min soffa i brådrasket, har ju inte haft den längre än 17 månader (snart), men det är ju bra att veta vad som finns utifall att jag helt plötsligt bestämmer mej.

…gillar min soffa, men den börjar bli förstörd p.g.a häxmajan här å så går den inte att dammsuga under…rätt viktigt det ju…

3 reaktioner till “Stocksund schäslong

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s