Prenumerant

Allers finns i butik fr.o.m imorron, men jag har minsann fått min redan, för jag är ju prenumerant. Fast nu har jag hunnit få tre tidningar utan att jag så mycket som kikat i nån av dem. Så jobbar jag. Jag sparar på hög så jag har flera stycken att ögna igenom på kvällskvisten innan jag ska somna. Har förresten redan en hög på nattduksbordet som väntar på att öppnas. Tur jag inte läser horoskopen, de hinner ju bli för gamla innan jag kollar dem.

IMGP1140

…vaddå bloggtorka?…ja ja, jag SKA skaffa ett liv!… happy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s