Vallemannen

Lille Vallemannen ligger i klösträdet. Med lurvigtassen framför sej, haha. Har kammat honom för en stund sen å han låg alldeles stilla å sa inte ett knyst. Han ville nog få en genomgång av pälsen.
Den lille spjuvern got busted idag när jag lyfte upp å pussade honom på kinden. Då känner jag en alltför välbekant doft om hans ansikte. Kaffe. Han hade varit i min kaffekopp igen, alldeles nyligen av doften att döma. “Var har jag lagt muggen så att han kommit åt den?” tänkte jag å gick in i köket å där stod den ju så fint på köksbordet. Nu måste man börja komma ihåg att inte lämna den så lättillgänglig för det lilla kaffemonstret. Alternativt diska den innan både påtår å tretår.

IMGP1134

…älskade lilla trasselsudd…måste nog fixa honom en egen kaffemugg…  smiley-heart-balloon

2 thoughts on “Vallemannen

Leave a Reply