Bytt gardiner

Idag har jag bytt gardiner i vardagsrummet. Det brukar jag inte göra så ofta, men jag tyckte de tunga randiga var så höstliga, ville ha lite lättare tyg nu när vi går mot våren så jag bytte till de svarta med blommor. De får hänga där ett tag, men jag kommer nog byta till de svarta längderna längst in mot väggen å de gröna innanför mot fönstret. Då blir det inte så hysteriskt med alla mönster.
(Jag måste göra nåt åt väggen bakom soffan…det går inte att ha så även om tapeten i sej är fin.)

DSC_0194[1]

Sen dammsög jag hela lägenheten å efter det går det inte att titta på tv längre. Jag är så trött på dekodern så den åker nog ut snart. Det ska ju inte vara så att man inte kan dammsuga utan att tappa alla kanaler. Nej, då har jag hellre gratis kabel-tv om än det är lite suddigare bild.

…då slipper man även kabelhärvan som ligger där på golvet…skitsnyggt…NOT!!…  sur1

2 thoughts on “Bytt gardiner

Leave a Reply