Snöat hela dan

snöa1Det har snöat precis hela dagen idag. Utan avbrott! Jag svär! Man kan inte tro att det kan komma så mycket snö på en å samma dag, men det har det. Jag tror att det börjar närma sej halvmetern. Det är banne mej inte klokt. Har inte kunnat cykla heller, utan gått å dragit cykeln, för jag tänkte att jag kanske kan cykla sen när jag ska hem åtminstone. Det kunde jag inte. Så där har jag gått å dragit cykeln med kramsnö som packas mellan hjul å stänkskärm så jag med jämna mellanrum fick stanna å sparka på den å studsa cykeln i marken så att det skulle lossna. Ibland fick jag ta nyckeln å skrapa bort snön.
Annars är det rätt så behagligt med -1° så man fryser ju inte iallafall. Alltid en tröst.

…fast lite mysigt är det ju ändå, på nåt sätt, å så himla fint med det vita, mjuka snötäcket…  bigsmile

2 thoughts on “Snöat hela dan

Leave a Reply