Skulle inte shoppa

Vi har varit å handlat lite, men jag skulle inte shoppa nåt för jag behöver ju ingenting, så jag tänkte spara mer än i vanliga fall. Det gick sådär…

DSC_0102[1]

Vilken julälskare kan motstå julsaker till halva priset? Tänk de där ljusslingorna med stjärnorna, vad snyggt det kommer bli nästa jul. Kanske jag hänger de runt nåt fönster eller nån dörr? Man kan ju ha dem varsomhelst. Ljusslingan i den lilla förpackningen är batteridriven å den ska jag ha i den svarta lyktan som hänger i vardagsrumsfönstret. Jättesöta tomtekickan måste ju oxå få flytta hem till mej. Å Håkan ville kolla på varma handskar på XXL, även om han köpt ett par supersnygga å varma av märket Hestra på Stadium redan, men det slutade med att vi kom ut med varsitt par skor av märket Puma. Dock inte likadana. Jag gillar de med högt skaft.

DSC_0103[1]

Ljuslyktan ska jag ha på köksbordet, för man måste ju ha skydd mot lågan så Vilma inte går å eldar upp sej. Å prickiga trasor borde finnas i var mans hem.

DSC_0104[1]

Sen hämtade jag ett paket oxå. Har beställt två kuddfodral å grönrutiga tapeter. Nu är jag trött på de vita väggarna i köket, nu ska det in lite färg å jag gillar ju grönt. Ska man lix göra om allt annat här kan man ju tapetsera oxå. Inget jobbigt ju, är ju bara några få våder.

DSC_0106[1]

…jaha ja, nu får man vänta ett helt år innan man får se stjärnljusslingorna på plats…

*längtar till jul*

Leave a Reply