Håkan överraskar igen

Håkan åkte å handlade själv direkt efter jobbet å när han kom hem hörde jag att han höll på att fixa å joxa i köket medan jag låg i soffan å vilade. Jag frågade vad han gjorde, men jag fick INTE komma in. Han höll nämligen på att laga middag. Jättegod middag, fick jag bli varse. Korvgryta på nån slags ratatouille å potatisgratäng. MUMS!

DSC_0084[1]

…det blev en portion var till morgondagens middag oxå…älskar såna överraskningar… ♥

*längtar redan till imorron*

4 thoughts on “Håkan överraskar igen

 1. Jo det var riktigt gott på min ära om jag får säga det själv, märks att man inte längre är en duvunge i köket utan börjar vara fullärd. Börjar ofta på min lediga tid sitta och fundera ut komponeringar inom matlagningen om vad som passar och inte. Det är inte förutan att man nu börjar vara lite nöjd om man nu kan uttrycka sig så.

  1. tönt! 😀

   (till den som undrar…han har inte alls funderat förrän han var i affären å råkade gå förbi varorna å hoppas att de ska passa bra ihop)

  1. ja, det var det verkligen!
   inte dumt att ligga i soffan å få middagen serverad sådär 🙂

Leave a Reply