Paula testar

Nu ska jag å Håkan testa ett kosttillskott som ska motverka de skadliga effekterna av stress å göra oss pigga å alerta, få bättre hy å må allmänt bra, om man ska tro vad som utlovas. Inte vet jag, men det är värt att prova, för jag är ganska så trött å även om jag inte trott det själv så är jag nog ganska stressad oxå, med tanke på hur lätt jag blir irriterad på jobbet numera. Vill inte vara sån, så jag hoppas verkligen på detta. Hoppas, hoppas att det funkar! Å för Håkans skull, som har det lite värre med stressen på sitt jobb, vore det ju jättebra om han kunde slappna av å få sänka sitt blodtryck.
Vi ska ta kapslarna kontinuerligt, alltså 1-2 om dagen. 

DSC_0056[1]

…då är det bara att hålla tummarna då…

[Klicka på bild för mer information]

2 thoughts on “Paula testar

    1. ja jag väntar otåligt på olika stressituationer så jag får se om jag kan rubbas 😀

Leave a Reply