God morgon Sverige

Jag ligger i sängen, vänder på mej å slänger benet mot nåt hårigt som genast hoppar ner på golvet. Av dunsen att döma var det nog Valle, tänker jag lätt omtöcknad, halvt begravd under det tjocka täcket. Håkan fyrar högljutt av en morgonfanfar med ändalykten å jag vänder mej igen för att hitta en skönare ställning, så jag kan somna om, å jag lyckas…i tio sekunder.
Något lurvigt ligger kvar å tvättar sej vid fotändan, måste vara Vilma då, å alla ni som känner till perserkatter vet hur det kan låta. Så kommer den där tanken på kaffe. Den som är omöjlig att ignorera. Den som får en att stiga upp i ottan, trots att man har sovmorgon.

Så…god morgon Sverige.

DSC_0769[1]

m1

2 thoughts on “God morgon Sverige

  1. Gomorron jag vet precis hur det är det finns inget så gott som första koppen kaffe☕️,de följande 10 kunde kvitta😃

Leave a Reply