Promenad i kylan

Vi gick en liten promenad i kylan. Det är -19° ute så det var bara att klä sej ordentligt.

DSC_0728[1]

Fick premiäranvända mysse å den skötte sej som förväntat å värmde gott.

DSC_0731[1]

Hade gärna haft mina Lovikkavantar, men ärmarna på jackan är för långa, så de trycker bara ner vantarna. Fast de här gråa dög så bra, jag frös då inte.

DSC_0732[1]

Nu blir dagarna bara ljusare å ljusare å snart är de där vackra soliga dagarna här, som minner om våren. Då är det bara att he sej ut. Vi har inte promenerat på väldigt länge, jag å Håkan, som vi brukar. Jag får ju min motion på jobbet, men helgerna har det inte blivit nåt alls. Inte bra! Måste återgå till gamla rutiner, så man inte förblir en soffpotatis.

DSC_0734[1]

…skönt var det iallafall att få komma ut lite, trots kylan…  kallt2

2 thoughts on “Promenad i kylan

Leave a Reply