Lite nytt till mitt lilla residens

Idag kom lilla storasyster med make å hälsade på hos Håkan. Jag fick äntligen min tomte som hon stickat till mej. Den är sååå söt! Älskar den! Å så fick vi piroger som hon har bakat som vi ska smaka på ikväll. Mums!

DSC_0661[1]

Å igår var vi till Antikt & Unikt å hittade lite julklappar. Till mej hittade jag två jättefina, grågröna lyktor som passar så bra i mitt vardagsrum. Nu kan jag tända ljus på bordet utan att Vilma sätter eld på sej själv.

DSC_0663[1]

Jag hittade även en minora. Jag blev så glad! Har ju velat ha en länge å äntligen har jag en! Måste bara hitta smalare ljus till den, för de är ganska små de där hållarna. Så kul! Nu saknas bara ett krucifix så har jag alla de största religionerna i mitt vardagsrum. Ja, förutom islam då, men de har som inget som är fint eller bra på nåt sätt. Vet tyvärr inte så mycket om islam iofs, det enda jag vet är dåliga saker. Inget som är välkommet i mitt hem.

DSC_0665[1]

…men buddhism, hinduism, judendom å kristendom kan jag gärna inreda med…fint ju…

Leave a Reply