Gjort slut

Nu har jag hittat en ny kärlek å gjort slut med min gamla. Fast den finns kvar i familjen, den fick flytta hem till Håkan.

Den nya har lång slang å är bra på att suga… smile_sarcastic  Den har lång sladd oxå, hela 13 meter, då kan jag städa hela lägenheten utan att byta kontakt. Rören låses fast med ett klick vid munstycke å slang, vilket är jättebra, för då lossnar de inte så fort man städar under möbler å råkar fastna nånstans. Å så har den ett munstycke som suger framifrån, inte bara underifrån. Mycket bra på min ära.

DSC_0609[1]

Alla de finesserna har ju Luxen, som nu flyttar till Håkan, men den har inte runda rör, som den här, vilket gör den jobbigare att hålla när man städar OCH man kan inte använda universal-delar, t.ex plattare munstycke eller munstycke till möbler, utan måste köpa deras jättedyra originaldelar.
Nu följde det med ett mindre å plattare munstycke till den här, men inget till möbler, men då kan jag använda ett gammalt som jag sparat. Å p.g.a den långa slangen kan jag dammsuga uppe i bokhyllan utan att lyfta hela maskinen  Tummen upp

DSC_0610[1]

…nog är min förra dammsugare bra, men den har sina nackdelar…nu ska det bli kul att städa igen…

*mycket nöjd med köp*

2 thoughts on “Gjort slut

Leave a Reply