Håkan överraskar

Idag när Håkan kom hem så satt han en stund vid datorn å sen frågade han vad vi ska äta till middag. Ingen aning, svarade jag som inte hade haft en tanke på mat. Men det hade Håkan. Han ville ha stekta hotdogs i brunsås med makaroner. “Om du lagar maten så dammsuger jag”, erbjuder han helt plötsligt å till min blotta förvåning.

Sagt å gjort. Han går iväg å börjar dammsuga hela lägenheten å sen får jag även hjälp med maten. Han skär korven å löken å steker den å jag fixar makaronerna å får göra egen brunsås, för vi hade ingen kvar. Det är dock godare med hemmagjord så det gjorde ingenting, lite besvärligare bara.

Vi åt inte av det idag, för Håkan tyckte det var bättre att vi har lunch torsdag å fredag istället, så det bidde limpmackor med prickigkorv å varm choklad till middag. Gott det med.

DSC_0585[1]

…fast jag längtar lite till imorron på lunchen när jag får äta maten…den blev ju så god… good

2 thoughts on “Håkan överraskar

  1. Det var gott i dagarna 2, kändes som att jag hade lite spring i bena och inte kunde sitta still

Leave a Reply