Senare på afton

Det blev inget “Antikt & Unikt”. Hur många gånger ska jag nämna det egentligen? Nä, men Håkan hade ingen lust, fast tänkte åka för min skull. Då kan jag lika gärna vänta med det tills vi båda har lust. Annars blir jag bara stressad när han gnäller på att jag inte hittar nåt. Så vi stannade hemma istället.

DSC_0509[1]

Det är nog Valle å Vilma glada för. Inte för att de lider nån nöd ifall vi åker iväg en sväng, men de är glada ändå när vi är hemma. De är som hundar, blir lika glada när vi kommer tillbaka om vi så bara varit borta i fem minuter.

DSC_0535[1]

Började med nytt pyssel, men tappade lusten lite. Ska väl försöka snart igen medan Håkan är ute i garaget. Senare blir det att se Gudfadern igen. Älskar de filmerna. Å så blir det ostbågar med julmust till förstås. Gott!

DSC_0538[1]

…jaha, det är väl bara att fortsätta pyssla då…en liten stund till…får se om jag får till nåt…

2 thoughts on “Senare på afton

Leave a Reply