Facebook-grupp

Jag är med i en Facebook-grupp som heter Nya PER – EXO i Sverige, där vi perser/exotic-ägare pratar om våra små bäbisar, tipsar om utställningar, frågar om råd bland mycket annat. Fast alla är ju inte ägare, det finns många som älskar rasen å vill ha en å när det dyker upp små kattungar som är till salu så slår de till å skaffar en de med.

Jag brukar skriva små inlägg om Vilma å Valle å senast la jag in samma inlägg som här i bloggen, om när Vilma vill ligga på samma stol som jag sitter i. Den bilden har de nu lagt som omslagsbild. Den som är överst på sidan, headern alltså. Det tyckte jag var jättekul.

FBgrupp

[klicka på bilden för större version]

…stolt ägare till det lilla charmtrollet…  m1  Rött hjärta

2 thoughts on “Facebook-grupp

  1. Jo det var ju jättekul men samtidigt ser man att vi måste fara och köpa nya byxor till dig för dom där är ju trasiga

Leave a Reply